Leer mij kennen

Ik ben Yinti, ik heb deze website gemaakt en ik ben begonnen met de paardrijlessen te geven. Ik hou enorm van paarden, en ben begonnen met paardrijlessen nemen toen ik 6 was. Toen wist ik al dat mijn leven om paarden moest gaan. Ik wou sindsdien ook een eigen paard hebben.

Op mijn 11e kreeg ik een paard, Twinkel. Mijn eerste eigen paard. Toen ik haar kocht kon ze nog niks, ik heb haar alles geleerd. Op het gegeven moment moesten we haar verhuizen, want ze werd gepest in de kudde waar ze stond. We wouden niet dat ze alleen ging staan, dus hadden we Jimmy erbij gekocht. Hij is een eigenwijze shetlander die voor de kar liep. Jimmy kon wel al een aantal dingen, maar hij was niet beleerd. Ik ben begonnen met lessen geven op mijn 13e, met Twinkel en Jimmy. inmiddels ben ik 17 en ik ben bezig er echt mijn eigen bedrijf van te maken. Ook heb ik net een nieuw paard, ze heet Lily en is 12 jaar. Ik geef nu ook met haar les.

 

Ontmoet de paarden

Op het moment heb ik 3 paarden, met 2 geef ik les.

Twinkel

Dit is Twinkel, een mooie tinker. Ze is nog net een pony.  Net niet zo groot als een paard dus, ze is 1.30 meter hoog. Ze is ongeveer 10 jaar oud, haar geboortedatum is helaas niet bekend. Ze is echt ontzettend lief, ze doet nog geen vlieg kwaad! ze is wel wat eigenwijs, maar dat maakt haar alleen maar schattiger.

 

Jimmy

Jimmy is een shetlander ruin met een hart van goud, maar een wild karakter. Hij is 8 jaar oud. Omdat hij wel wat wild is staat hij nooit bij de lessen in hetzelfde gedeelte als waar wij moeten zijn, en rijdt niemand op hem. Alleen de wat meer ervaren kinderen mogen hem aaien en borstelen, waar ik altijd bij blijf natuurlijk. En alleen als hij in een goed humeur is.

 

Lily

Lily is onze nieuwste aankoop! Ze is nu 12 jaartjes jong en heeft heel veel energie. Ze is 1.60 hoog en echt heel sociaal, lief, en nieuwsgierig. Ze is soms een beetje koppig, zoals dat ze altijd haar bak met eten om gooit..  Ze is wel heel braaf, geduldig en lief.

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb